Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Csak te kellesz

Exbarátnő

LonelyWolf · 9 hónapja
Az exbarátnőm szép csaj és jó fej. Ő volt az első baratnőm és azóta senkim nem volt.
Nálam fiatalabb 2 évvel. Első találkozásra nem igazan figyeltem fel rá. Az osztályukba jár egy csaj akkoriban az egyik legjobb csaj barátom volt. Minden szünetben ott voltam az osztalyukban hisz az osztályom mellett volt az osztalyuk. Emlékszem beszéltem is vele bele is gondoltam, hogy milyen jo is lenne ha összejönnénk, de ezt az ötletet nagyon hamar elvetettem, úgy gondoltam hogy egy ilyen szép csaj nem fog összejönni egy magamfajtaval.
Átjártam hozzajuk az osztályba és beletrolkodtam a képeikbe. De nem szóltak ram, jót szórakoztunk. Kezdtem jobban megismerni. 9 hónap mulva kisértem a buszállomasra és úgy látta hogy lekéste a buszt. Úgy gondoltam akkor elhívom egy kávéra, ha már miattam lekéste a buszt. Akkor megtudtam, hogy nem iszik kávét, inkább teáztunk. Beszélgettünk és a barátainknak küldtünk képeket. Mellémült és átkaroltam úgy csinaltunk képeket. Telt az idő és már kellett mennie buszra. Kisértem a megallóhoz, miközben egy autó jött mögöttünk, megfogtam a kezét és félrehúztem az autó elöl. Kézenfogva kisértem el a megállóhoz. Ott hosszan megöleltük egymást, elbúcsúztunk és felszált a buszra. Tudtam, tudtam hogy nekem ő kell és ő is úgy érez irántam mint én iránta. Másnap egy rózsát vittem neki a rózsabokrunkrol és feltettem a kérdést, hogy lenne e a barátnőm. Igen volt a válasz. Akkor talán elősször voltam igazán boldog az életemben. Elvoltunk szerettük egymast. De valami átkattant, és nem szivesen talalkozott velem a vegén. Már tudtam hogy ez a vég. Kezdtem összeomlani. Egy hétvegén mikor mentem hozzá megbeszélni a dolgokat kidobott. Összetörtem! Nem tudtam mit kezdjek magammal. Ő volt az akit igazán szerettem. Már 8 hónapja, hogy dobott, még mindíg nem tudom miért. Ahogy visszagondolok a szép időkre vele, feltörnek a mélyböl az érzelmek. Ő volt az első aki szeretett és én is szerettem.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
LonelyWolf
Szia. Egy magányos farkas vagyok aki küzd, küzd de mégsem ér el semmit sem. Megteszek mindent egy valakiert de az esélyt sosem kapom meg. "Ritka az a embert aki szerelmet igényel és nem szexet." Én pont ilyen ember vagyok. Nekem a szerelem fontos.