Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Csak te kellesz

Ex/exek + vélemény......

LonelyWolf · 9 hónapja
Nagyon sok embertöl hallom, hogy az exét lehordja mindennek. Ennek mi értelme? Kicsit bele kéne gondolni, hogy nemrég még ő jelentette nekünk a világot, ő volt az akibe szerelmesek voltunk. Azt megértem ha akkor szidjátok ha megcsalt az megin más.
De ha csak szakított veled mert nem érzi azt amit elősször, akkor miért is kell lehordani és lenézni? Engem is dobtak, de nem tudok rosszat mondani rá. Miatta a földre kerültem, csak úgy dobott, azzal az indokkal, hogy túl sokat akarok vele lenni.........(hetente 1x találkoztunk aztan 1 héten 4 napon keresztül, naponta 1 órát voltunk együtt...ez volt a sok).
És ezek után sem mondok rá semmi rosszat, mert nem azt érdemli hogy lemondjam. Ő hozott boldogságot az életembe, azt mondjam le aki boldoggátett? Aki megmutatta milyen is igazán boldognak lenni, azt bántsam? Én nem, nem fogok ilyet tenni.
Mielőtt az exed szidnád, emlékezz vissza mi mindent hozott az életedbe hogy milyen boldog voltál vele.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
LonelyWolf
Szia. Egy magányos farkas vagyok aki küzd, küzd de mégsem ér el semmit sem. Megteszek mindent egy valakiert de az esélyt sosem kapom meg. "Ritka az a embert aki szerelmet igényel és nem szexet." Én pont ilyen ember vagyok. Nekem a szerelem fontos.