Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Csak te kellesz

Valntin/Küzdelem

LonelyWolf · 10 hónapja
Egy újabb nap, egy magányos Valentinnap.
Hiába küzdök, értelmetlen, de szeretem.
Már lassan 4 hónapja küzdök érte.
Nem tudom feladni és újra kezdeni, nincs hozzá erőm. Minden nap reménykedem, majd elvesztem a reményt, majd újra reménykedem.  Tudja! Tudja hogy nekem csak ő kell! De ez nem érdekli, vagy igen? 
Néha azt mutatja, hogy fontos vagyok neki, néha azt hogy nem. Nem értem! Bennem van a hiba? Küzdök, csak is érte. 
Fel kéne adnom, de nem megy, nem tudom!
Ma láttam, és tudom, hogy nem én jártam a fejében. Ott voltam, de mégis mást vár. Fáj, de nem mutathatom ki. De még mindíg küzdök. Ilyet másodszor érzek életem alatt.
Első alkalommal megkaptam, velelehette, de elhagyott. Szerettem, ő volt a mindenem! De elhagyott. Szóval bennem van a hiba. Keresem, de nem találom. Az utóbbi évben nagyon sokat változtam, de még mindíg bennem van a hiba.
Valaki azt mondja ne adjam fel a küzdelmet, valaki azt hogy már értelmetlen. Néha úgy érzem fel kell adnom de néha azt érzem hogy van esély.
Néha az jár a fejemben, hogy közrejátszik az, hogy el kell hagynom az országot sok időre.
De félek, hogy addigra elfelejt és lesz valakije.
Azt akarom, hogy boldog legyen.
....... 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho · 9 hónapja
...sosincs igazan valasz a miertekre:(
LonelyWolf · 9 hónapja
*!!!!!
LonelyWolf · 9 hónapja
Köszönöm. Köszönöm a hozzászólást????
Ezt az érzést nem kívánom senkinek....de mégis sokan tapasztalják meg . Nem értem miért, miért azok akik csak azt szeretnék hogy legyen kihez bújni, miert velünk történik ez?
zivatarfelho · 9 hónapja
...mennyire ertekelendo es csodalatos dolog, amikor nem adod fel es kuzdesz valakiert, hisz oly fontos neked... es... milyen szornyu az, amikor azzal kell szembesulnod, hogy "csak" neked fontos a masik..
LonelyWolf
Szia. Egy magányos farkas vagyok aki küzd, küzd de mégsem ér el semmit sem. Megteszek mindent egy valakiert de az esélyt sosem kapom meg. "Ritka az a embert aki szerelmet igényel és nem szexet." Én pont ilyen ember vagyok. Nekem a szerelem fontos.