Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Csak te kellesz

Vège! Nincs mit tenni.

LonelyWolf · 9 hónapja
4 hónap,4 hónap küzdelem után, megkaptam, hogy nincs esèlyem, nem is volt.
Belészerettem! De már nem tudok mit tenni.
Tán a külsőm végett jutott e döntèsre? Mert szavaibol, mást nem jött le. Csak az a bizonyos gondolat, hogy külsőm számára nem megfelelő. Kérdem én, ezen hogy, hogyan tudnék váltosztatni? Hiába vagyok jó ember, hiába teszek meg érte mindent, ha végül a külső dönt. Látom az emberek szemében a sajnalatot, sajnálnak tán a kinézetemért? 
Ezt már nem fogom megtudni. Fel kell hogy adjam, a küzdelem már értelmetlen. Egy álmom valósul meg repülök Cyprusra dolgozni 7 hónapot, ez az idő alatt sokminden meg fog változni. Èn is!
Küzdöttem, végül barátzónát kaptam. 
Egy kapcsolatra vágytam, melyben boldog lehetek, éreztem hogy ő boldoggá tudna tenni, de ő úgy gondolta hogy èn nem.
Egy senki vagyok. Nem vagyok gazdak, se híres és még a külsőm sem "jó", de ember vagyok egy jó ember, akit nem becsülnek meg. Èn hűséges vagyok és őszinte. De ebben a világban ezt már nem értékelik, egy árny vagyok a sötétségben. Ott vagyok, de mégsem látnak, egy semmi vagyok, egy senki.
Próbálok kapaszkodni, húzóckodni, de valami mindíg visszahúz és nem tudok rájönni mi. Innen már nincs kiút. Egy segítő kézre vártam, ami kihúz vagy csak segít a sötétség mélyéböl szabadulni, de már ide vagyok láncolva.
Túlságosan reménykedtem, úgy gondoltam lehet valami, de nem és ez fáj nagyon egy világ dölt össze bennem. 

Ha idáig eljutottál valószinű hogy elolvastad, vagy csak áttekerted. 
Köszönöm az időd és figyelmed. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
LonelyWolf
Szia. Egy magányos farkas vagyok aki küzd, küzd de mégsem ér el semmit sem. Megteszek mindent egy valakiert de az esélyt sosem kapom meg. "Ritka az a embert aki szerelmet igényel és nem szexet." Én pont ilyen ember vagyok. Nekem a szerelem fontos.